Bine ati venit pe siteul nostru!

Asociatia Vanatoreasca Oltul s-a infiintat in anul 2010, avand sediul social in Slatina, strada Pitesti, nr. 213, judetul Olt.

Fondurile cinegetice gestionate de Asociatia Vanatoreasca Oltul-Slatina se intind, din punct de vedere geografic, din partea nordica a Campiei Romanatiului si pana in zona dealurilor nordice ale Podisului Getic, din cadrul Platformei Cotmeana, fiind situate in sudul Romaniei, zona central-vestica si nord-vestica a judetului Olt. Altitudinal fondurile cinegetice gestionate de Asociatia Vanatoreasca Oltul - Slatina se intind de la 110 m la 420 m.

Asociatia Vanatoreasca Oltul - Slatina se afla la 50 km de Aeroportul Craiova si la 200 km de Aeroportul "Henri Coanda" Otopeni, pe DN 65, Bucuresti-Timisoara.

Asociatia Vanatoreasca Oltul are in gestiune 3 fonduri cinegetice, speciile de animale si pasari salbatice prezente pe aceste fonduri cinegetice sunt: capriorul, mistretul, iepurele, fazanul, potarnichea, prepelita, gugustiucul, graurul, sturzul viilor, gasca, garlita, lisita, vulpe, viezure, jder de copac, sacal.

Scopul Asociatiei Vanatoresti Oltul il constituie conservarea bio-diversitatii si protectia faunei de interes vanatoresc precum si a mediilor naturale de dezvoltare a acesteia, prin vanatoare practicata in mod durabil, ca forme de odihna activa si de petrecere a timpului liber de catre membrii sai.

Galerie foto

Fonduri cinegetice

Fondul cinegetic Dobroteasa

Este situat in Nord Vestul judetului Olt, in zona foarte agreabila de dealuri mijlocii, cu pante moderate si renumitele culturi de vita de vie Samburesti, la cca 50 km de municipiul Slatina.

Fondul cinegetic Bals

Este situat in vestul judetului Olt, in zona de campie cu terenuri plane sau usor ondulate, la 20 km de municipiul Slatina.
Se poate vana: iepure, fazan, potarniche, rate.

Fondul cinegetic Voineasa

Este situat in Vestul judetului Olt in zona de campie si dealuri joase, la 25 km de municipiul Slatina.
Se poate vana: caprior, mistret, iepure, fazan, potarniche, rate.
Rezultate foarte bune si trofee medaliabile se pot obtine la caprior si mistret.

Contact

Adresa: Strada Pitesti, nr. 213, Slatina, Judetul OLT
Tel:  +40-722-523.839 - Bogdan Baltoi
        +40-730-133.885 - Rauta Ion (IT)
Fax: +40-249-414.511